Big Brother разкри самоличността на съквартирант No.17, мисията на Пеньо пред провал

Pinterest LinkedIn +

В първата коментарна емисия на Нова телевизия от третия сезон на Big Brother снощи бе разкрита и първата голяма мистерия - кой е тайният 17-ти съквартирант, който на 18 септември влезе последен и тайно от всички останали в т. нар. Тайна стая в къщата.

Както още след старта на шоуто мнозина изказаха предположения, с тайна мисия в Big Brother 3 е вкарана една от двете сестри - близначки на 21-годишната Вяра от Благоевград.

В живото предаване на Нова телевизия снощи момичето, чието име е Надежда, научи лично от водещия на шоуто Ники Кънчев, че е избрана за 17-ти съквартирант с тайната мисия до идния понеделник да се представя за сестра си. Тя ще трябва периодично да влиза на нейно място в къщата и сменя самоличността си с тази на сестра си, без да събуди подозрения у останалите съквартиранти. От това дали ще се справи с мисията зависи оставането й в Big Brother 3 - на мястото на сестра й.

От своя страна до момента Вяра с нищо не е привлякла вниманието върху себе си. Основните герои на шоуто са 18-годишната Палома, 23-годишният Панайот, бившият травестит Гаро и 20-годишният Пеньо, който има тайната мисия да заблуди останалите, че е жена. Заради интригата около всеки от тях тази вечер Нова телевизия ще излъчи извънредно предаване на Big Brother, което ще стартира в 20:00 ч. - времето, в което по бТВ трябва да стартира конкурентното риалити Survivor BG.

Зрителите, които предпочетат Нова телевизия, могат да очакват да научат имало ли е вече секс в къщата, защо Big Brother намали наградата за победителя от 500 000 лв. на 400 000 лв., кой разкри тайната на Пеньо и кой запали фитилите на първите скандали.

15 минути преди полунощ темата Big Brother ще продължи във второто издание на коментарното шоу на Дим Дуков "Голямата уста", което стартира по същото време снощи. Негови гости ще бъдат Райна и Константин, както и Мариян - един от най-интересните участници в Big Brother 2, който е баща на детето на една от настоящите участнички в шоуто - Ева.

Сподели.