Big Brother гощава с... пица "Страх"

Pinterest LinkedIn +

След като пренаселиха Къщата с представители на всички възможни прослойки, продуцентите на Големия брат съвсем не смятат да спрат дотук.

За да не ни разочароват от всичко видяно досега, шоуто ще продължи в изцяло същото амплоа, като този път един срещу друг (при това съвсем официално), ще бъдат насъскани старите срещу новите съквартиранти.


Подаръци ще има за всички от сърце...

Без да е особено ясно каква е точно целта на занятието и какъв възпитателен ефект ще има тя върху горкия зрител, ще имаме ценния шанс да видим как брадърите ще трябва да си чупят яйца в главите или да хапват буболечки, гъсеници и прочие, досущ като в шоуто "Страх".

Победителите от състезанието ще получат три допълнителни номинационни точки за елиминациите в четвъртък - чест, която лично нас не би ни мотивирала достатъчно за участие, но пък както се казва, не ние сме в Къщата.


Кого ли гледа така жадно Антоний...

Ще видим също така и как братът на близначките Бакалови - Антоний успя да омае половината жени в шоуто с похватите на самия Яворов в стил "две хубави очи" и дали сред въпросните дами е Елеонора, за която сам той призна, че му е слабост. А това, че той влезе в Big Brother с жена си, не бива да ви притеснява - та кой в днешна България не е модерен на сексуална тема...

И още:

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.