Майката на Николета Лозанова се страхува за живота й

Pinterest LinkedIn +

Майката на Miss Playmate 2006 Николета Лозанова - Еридина, направи шокиращи признания.

По думите й, тя е силно притеснена за живота на своята дъщеря, давайки за пример инцидента с модела Деси Зидарова, която бе нападната и жестоко бита с бухалки.

"Николета не се е забъркала в нищо нередно, но около нея има много злоба и завист. Не знам дали някой не я мрази", каза Еридина Лозанова в интервю за "168 часа".

Лозанова коментира и скандала, в който бе забъркано името на Николета през последните седмици. Според нея, дъщеря й няма нищо общо с цитирания сайт за елитни проституки и недоумява как е възможно подобна информация да изтече за Николета."Неприятно ми е, не мога да го скрия. Понякога говорят сякаш с пренебрежение за нея. Обиждат я, подценяват я, изкарват я такава, каквато не е", каза още Еридина Лозанова.

Междувременно, Николета Лозанова разкри намерението си да напусне завинаги България, огорчена и отвратена от обидните квалификации по нейн адрес.

В допълнение, сексапилната брюнетка промени изцяло визията си, като скъси драстично косата си и  "наля" допълнително количество силикон в гърдите си.

Плеймейтките Златка и Николета спорят за "Сексбомба 2010">>
Скъпоплатена компаньонка ли е Николета Лозанова?!>>
Николета Лозанова: "Не се снимах в американския Playboy, защото ме искаха чисто гола"
Най-горещите сесии на Николета >>

Най-горещите родни Playmate-ки през годините >>

 

Сподели.