Big Brother All Stars: Цеце Орешкова, Нед, Лестер, Стойка и Борислав са финалистите в шоуто

Pinterest LinkedIn +

Цеце Орешкова, Найден, Лестер, Стойка и Борислав са финалистите в Big Brother All Stars. На седмо място в шоуто остана Миро с 5,7% положителен зрителски вот, а на шеста позиция се класира Лиляна с 14,8% от гласовете на телевизионната аудитория.

Още един Съквартирант ще напусне Къщата в Нови Хан на 15 декември (събота), а големият финал в Big Brother All Stars ще се състои на 17 декември (понеделник).

"Дойдох да се забавлявам и го направих. Не съм разочарован, колкото - толкова. Всички вътре са достойни да спечелят и имат равен шанс", бяха първите думи на Миро.

"Щастлива съм, че ще видя близките си. Доволна съм от резултата. Това съм аз - няма как да избягам от това, което съм. Такава съм и навън. Надявам се Стойка да победи", каза от своя страна Лиляна.

Мариана Попова, Никол Станкулова, Любен Дилов-син, Златка Димитрова, Юлиян Константинов и Кристина Патрашкова бяха специалните гости в студиото на Ники Кънчев по време на живото предаване на 12 декември.

Лиляна след Big Brother All Stars: "Ако се бях родила другаде, сега щях да съм Памела Андерсън. Убедена съм!" Виж повече>>

Миро след Big Brother All Stars: "Трябва да си сляп, за да не разбереш, че всичко е сценарий!" Виж повече>>

Сподели.