Тризначките Вяра, Надежда и Любов след Big Brother All Stars: "В България шоу има, но бизнес няма, защото сме много маймуни на клона"

Pinterest LinkedIn +

Знаменитостите от Благоевград с идентично ДНК – Вяра, Надежда и Любов Станчеви – дадоха интервю за Avtora.com, часове след като напуснаха Big Brother All Stars и Къщата в Нови Хан, където прекараха близо два месеца.

Надежда е седнала в средата и през повечето време отговаря от името на трите. От лявата й страна е Любов, а от дясната – Вяра.

Avtora.com: Да очакваме ли нова фотосесия за Playboy?

Най-вероятно да. Ако ни поканят.

.: А получихте ли вече такова предложение или тепърва го очаквате?

Не, все още не, много е рано. Не са минали 24 часа, откакто сме излезли от къщата.

.: С възрастта задръжките ви падат или стават все повече и непреодолими?

Все повече падат. Търсим обаче еротично излъчване, а не просто голота. Според нас голотата не продава. А така, загадъчно като е, тогава продава повече.

.: Кой беше най-трудният или неприятният момент от престоя ви в Къщата?

Ами честно казано сме много щастливи, че сме били във Vip Brother. А в All Stars на моменти беше адски смешно и забавно. Защото ние изобщо не сме искали да печелим, ние искахме да се забавляваме. Търсихме провокация, като тази провокация беше "Ние ще спечелим, пак ще ни видите, ще караме новата кола" и така го карахме по сценарий.

Любов: Моята роля беше да ги покажа такива, каквито са, а не прикрити.

Искаме само да добавим, че имахме тлъст хонорар, получихме си го, изпълнихме си добре ангажимента и това беше – излязохме. Показахме, че сме умни и нормални хора. И открихме нашия талант – ще се занимаваме изцяло с кино.

.: Предполагаме, че няма да издадете на каква сума възлиза този "тлъст хонорар"?

Достатъчно. Достатъчно добър..: Дежурният въпрос, но без него не може – кой е вашият фаворит за победата?

Найден. Най-добрият е Найден. И Лестър. Той обаче няма шанс. Защото българите просто се държат така... не знам и аз вече какво да кажа за българите. Другите имат пристъпи на някаква... даже не знам как да я нарека - долна коалиция срещу тризначките. Все едно кой знае какво ще спечелят.

Любов: Искам да ви кажа, че аз се чувствам като победител. И затова толкова щастлива и в толкова готино настроение не съм била от много отдавна. Няма значение, че не спечелихме. Ние взехме нашето си.

.: Снощи обаче по телевизията изглеждахте малко разочаровани от това, че напускате. Със сигурност сте искали да продължите напред до финала.

Не, адски щастливи бяхме. Защото виждахме майка, просто искахме да я прегърнем.

.: Когато ви се обадиха, за да ви предложат участие във Vip Brother и All Stars, веднага и единодушно ли се съгласихте или го обмисляхте и се убеждавахте една друга?

Ами, обмисляхме го. След месец и половина отговорихме. Те първо ни предложиха да влезем във Vip Brother като участници (не като гост-звезди, бел. а.), после обаче размислиха и прецениха, че сме толкова интересни, че трябва да влезем и в двете. И разбрахме, че е много по-добре да сме гост-участници някъде, популярни личности, отколкото да сме потиснати, защото имаме много силна конкуренция.

.: Кое е най-изфабрикуваното нещо, което сте чували за себе си?

Ами казват, че сме били ограничени момичета. А това не е така. И се видя в шоуто. Защото ние в първия ни сезон видяхме къде са ни минусите и плюсовете и коригирахме минусите, така че да станат плюсове. И всичко друго в нас има, но не и агресивност. И този хъс за победа на всяка цена – не, ей Бога ми, няма го.

.: Мнителни ли сте към хората – изпитвате ли съмнение, когато в живота ви влезе нов човек, дали проявява интерес, защото сте известни или заради самите вас?

Ами отчасти да. Знаеш ли защо? Защото няма нищо случайно. Никой не идва при теб, просто защото си ти.

.: Повече ви даде или повече взе от вас Big Brother?

И двете – и даде, и взе. Ами мисля, че показахме, че сме истинска находка. Дадоха ни пари и популярност и ние се възползвахме и си оправихме изцяло живота.  Могат да бъдат щастливи от нас трите, че са намерили едни достойни хора, с които могат да се гордеят. Защото са се възползвали от всяко нещо, което им е дадено.

Според нас в България наистина шоу има, но бизнес няма. Просто парите ги няма. Защото сме много маймуни на клона, ако ме разбираш какво искам да ти кажа.

.: Многократно станахме свидетели на тежки реакции на дадени ситуации от ваша страна със сълзи, заричания, упреци – защо не напуснахте шоуто? Какво ви накара да останете?

Значи във въпросния All Star ние наистина натиснахме звънеца на изповедалнята да си вървим по време на първата мисия, но просто сме подписали такъв договор, според който трябва да ни изгони публиката. И ние знаехме, че трябва да сме професионалисти – това е едно шоу, ангажимент, работа, която ние ще изпълним. Само на силните се дават препятствия да преодоляват. А слабите са винаги на колене. И ние сме много силни и затова ни дават изпитание.

.: Как ще коментирате скандала със Стойка? Театър от нейна и от ваша страна или действително развихте непоносимост към нея и съответно тя към вас?

Любов й показа просто какво е театър и че е много по-добра от нея в това. А Стойка наистина го мисли това, което го говори, а то е много смешно. Тя показа една агресия и знаете ли защо? Защото Лестер и мъжете в Къщата изобщо казаха: "Ооо, тризначките колко са стегнати, колко добре изглеждат, естествени бюстове, всичко им е наред, косите...", а по неин адрес не казаха нито една добра дума и мислим, че това я потисна и я ожесточи ужасно.

И Борислав я накара да се кара с нас. Борислав дърпаше конците да се кара тя с нас.

Любов: Той не можеше да се кара с мен, защото аз го поставях на мястото му и се радвам, че са разбрали, че с мен не трябва да се карат, защото аз внасям респект.

.: Участието на Стоян мина и замина все едно не е било – смятате ли, че той действително е спечелил кастинга при равни шансове с останалите или е нечие протеже?

Не знаем какъв е случаят, обаче той е доста объркано момче, не знае къде е. Той иска да е известен, като Панайот иска да е. Не знаем какво търсеха да покажат от това момче на младото поколение, но той затова толкова бързо си замина - никой в къщата не разбра нищо за него, нито от къде и какво се случва с него. Той даже използваше някакви думи, които половината не разбирахме. Опитахме, но не можахме.

.: Къци Вапцаров засвидетелства голяма симпатия и подкрепа към вас. Ще продължите ли взаимоотношенията си и извън шоуто?

Да. И с Фънки, Орлин, Мариана. Къци е един успял българин. А Орлин е голям талант – във всичко го бива това момче. Тези хора, които бяха във VIP Brother, са интелигентни хора – ей това е извадката на България и това трябва да показват, а не другото. Другото е злоба и агресия. Там ние бяхме в тълпата. Дано не ги обидим... Ние най-добре се чувствахме в първото (Vip Brother, бел. а.). Не се опитваха да ни се подиграват и на наш гръб да стават популярни.

.: Кой според вас беше най-истинският Vip във Vip Brother?

Супер готини бяха всички и се забавлявахме истински. Пееше се и се танцуваше до зори. И искаме да кажем на народа, че това е работа! Много е трудно хората в днешно време да се усмихват. Всичко така ги е потиснало, че те забравят да се усмихват. А ние искаме просто да се усмихват.

.: Споменахте в разговор с Ники Кънчев, че искате да застанете от другата страна на камерите – например да сте в сценарния екип на шоуто. Наистина ли имате такива амбиции и предстои ли ви нещо в тази посока?

Надяваме се да ни поканят за продуценти в някой от следващите сезони. Ще бъдем истински щастливи да бъдем от другата страна. Има с какво да помогнем и ние, все пак бяхме за трети път вътре.

.: А ако ви поканят да влезете за трети път в Къщата?

Не, не, не, не, освен ако не ни дадат много милиони. Като на Памела Андерсън.


.: Упорито се говори за предварителна договорка между определени участници – Лиляна, Борислав, Димитър и Стойка, като това го потвърдиха и Sanny Alexa и Панайот. Как ще коментирате?

Ама те го коментираха вътре и Миро, и Найден. Но на третия ден казаха: "Ние не участваме в тази игра мръсна "Изгони тризначките". Ама те си правят сметката грешно. Който вади нож, от нож  умира. Ние не сме отишли в това шоу да спечелим, а да се забавляваме. И като видяхме, че нещата започват да стават истерични, искахме да си тръгнем, но не можеше.

Малко сме разочаровани от продуцентите и сценаристите, защото си мислехме, че всеки се е променил от предните сезони. Трябваше всеки индивидуално да изпъкне, да покажат кой как се е променил оттогава, на всеки интелектуалното ниво, умствения багаж, а го нямаше това и сме малко разочаровани. Ние си спечелихме с чиста игра, нямаше злоба и агресия.

Виж инцидента с пияния Борислав>>

.: Ники Кънчев няколко пъти спомена, че имате изключително развита интуиция, че предусещате дори мисиите и ходовете на Big Brother. Вие казахте, че подкрепяте Нед и Лестър, но според вас кой има най-голям шанс да спечели?

Кой може да спечели? Ще умра от смях, ако спечели Борислав. Ще е режисьорската спънка на Big Brother. Да го покажат как се напи и едва не умря, защото се надпреварваше с Лестър. Защото малко преди купона му казах, че не може да стъпи на малкия пръст на Лестър по красота и интелект. И той се напи, за да докаже, че е по-добър от него. И не успя. Уви, не успя. На сутринта Лестър му каза, че това не е състезание за малки деца.

.: С какво се занимавате извън шоуто? Как минава вашето ежедневие?

Искаме да се снимаме само в сериали  и се надяваме да ни поканят. Иначе имаме съвсем нормално ежедневие, като всички останали. Живеем в София, но през последните няколко месеца бяхме в Благоевград, защото имахме ангажименти.

.: Какво ще пожелаете за финал на вашите почитатели?

Обичайте се! И весело изкарване на празниците, бъдете по-добри! И да приемат нашето участие във Vip Brother като една игра, въобще не сме това ние. Просто това ни беше работен ангажимент и роля. И се радваме, че сме забавлявали толкова много хора.

Сподели.