Big Brother 2015: Николина Маркова аут от шоуто, ясни са финалистите

Pinterest LinkedIn +

На крачка преди големия финал на Big Brother 2015 Николина Маркова не успя да се пребори за зрителската любов и напусна реалити шоуто.

Така Пламен Богданов, Анита Болярова, Екатерина Балабанова, Аделина Банакиева – Иванова, Кирил Симеонов и Никита Джонсън ще се изправят един срещу друг за спечелването на лек автомобил и известна сума, която драстично намаля след няколкото глоби от страна на Биг Брадър.

"Горда съм и съм щастлива, че бях на това място. Мисля, че всеки научи нещо за себе си. Срещнах истински приятели. Мисля, че Кирил ще спечели", заяви 29-годишната юристка.

Четиримата номинирани трябваше да наддават в таен търг, а победителят щеше да си осигури директен билет за финала на Big Brother 2015. Съквартирантите не се възползваха от предоставената им възможност, предлагайки нула лева.

Соня Колтуклиева, Ангел Джамбазки, Пламен Медаров и скоро изгонените от най-строго пазената къща в България Ирена Петрова и Цветелин Николов коментираха случващото се в реалити формата. Към тях се присъединиха близки на номинираните, които ги защитаваха с всички сили.

Сподели.