Никита Джонсън спечели шоуто Big Brother 2015

Pinterest LinkedIn +

След прекарани точно 25 дни в Къщата на Big Brother, Никита Джонсън си тръгна като победител в шоуто.

13-тте Съквартиранти се изправиха пред много изпитания, сълзи и раздели. Станахме свидетели на огромен брой скандали, обиди и нападки, но и на създаването на силни приятелства. Две дами напуснаха принудително формата, а вотът на зрителите изпрати останалите вкъщи.

38-годишната бизнес дама надви в оспорвана битка Кирил Симеонов, който завърши на почетната втора позиция.

"Чувствам се горд. Пожелавам си да съм жив и здрав", заяви 30-годишният мъж.

Бронзовият медал грабна Пламен Богданов, който се размина на косъм с паричната награда от над 26 хил. лева и лек автомобил. 22-годишният Пламен подкрепяше до последно Кирил.

"Имам много спомени. Допуснах грешки, но мисля, че ги изясних", каза след елиминацията си фитнес инструкторът.

Анита Болярова завърши играта на четвърта позиция. 33-годишната спа управителка сподели пред водещия Ники Кънчев какво е научила от приключението Big Brother.

"Осъзнах, че само семейството има значение."


На пето място се класира Екатерина Балабанова. 28-годишната дама не получи нито една номинация по време на участието си.

"Доволна съм от представянето си. Постигнах всичко, което исках. Животът ми продължава с приятеля ми и много работа", заяви софиянката.

На 13 септември 2015 г. стартира поредният сезон на реалитито Vip Brother, в което едни от най-популярните лица у нас ще се борят за любовта на зрителите.

Сподели.