БГ рапърите с най-големи ланци (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Дали размeра на ланеца кореспондира с други пропорции в рап културата, не знаем, но едно е сигурно - тежките вериги около врата са били и винаги ще бъдат на почит в тези среди. Кои са българските изпълнители с големи ланци, ще отбележим сега.

Tой не просто носи ланец, той го възпя. Дали ценното бижу помага на 100 Кила да върти жените и игрите по-добре, трябва да попитате него. Видеоклипът към "Доспехите на бога (Ланец на врата ми)", в който звездата обикаля, забележете, Велико Търново с яхта, може да видите още сега на страницата на Music Space TV.

Друг сериозен герой от родната хип-хоп сцена, за когото сме забелязали, че е любител на подобен род украшения е Ghettoman. В повечето видеоклипове и интервюта, в които той участва, ясно се вижда как на врата му проблясва характерният за стила аксесоар. В Ghetto Productions се наблюдава истинска верижна реакция. Мечока е друг представител на популярния лейбъл, който почти не сваля ланеца от врата.

Наистина, ама наистина голям ланец извади рапърът ISP във видеото към парчето му с Таня Паскова "Влюбен". Със същия, той се появи и на интервю пред камерата на Music Space TV, за да заяви, че не би дал дори и на секссимвола Андреа 50 00 лева за фийтчъринг. Може би защото пести за ланци?

Любители на ценните метали са и момчетата от хип-хоп лейбъла Gangsta Gangsta Productions. Те са и доказателство, че, противно на повечето предразсъдъци, да носиш ланец и да имаш високо образование не са взаимоизключващи се характеристики.


Сподели.