Безплатно DLC за Resident Evil: Operation Raccoon City излиза през април

Pinterest LinkedIn +

Capcom обявиха плановете си да издадат ъпдейт с добавено съдържание за Resident Evil: Operation Raccoon City на 10 април - само няколко седмици след премиерата на деветата самостоятелна игра от прочутата сървайвъл хорър поредица за Xbox 360 и PlayStation 3.

Както стана ясно в края на февруари, Operation Raccoon City, чието действие се развива между събитията, застъпени в Resident Evil 2 и 3, ще излезе за PC с известно закъснение – през месец май, но пък ще има по-съвършени графики и Nvidia 3D Vision поддръжка.

Според анонса на въпросното DLC, то ще постави играчите в избрана роля на служители на Spec Ops, които стават свидетели на важно за историята на Resident Evil събитие. Само преди десет дни Capcom обявиха още едно DLC, което обаче е предназначено единствено за Xbox 360 версията на играта.

То включва нов онлайн конкурентен режим - Nemesis Mode, при който играчите от даден отбор могат да вербуват някой от най-известните злодеи от Resident Evil и поемайки индиректен контрол върху него, да го използват като оръжие срещу своите противници. За разлика от другото DLC, Nemesis Mode ще е платен – цената му е $4 (320 MSP). Operation Raccoon City ще излезе за PC на 21 май.

Сподели.