Убий Хитлер с pre-order ексклузивното DLC за Sniper Elite V2

Pinterest LinkedIn +

До появата на Sniper Elite V2 за PC, Xbox 360 и PlayStation 3 остава повече от месец и половина, но феновете на оригиналната игра от 2005 г., дело на Rebellion Developments, имат сериозен повод да побързат да поръчат нейния римейк още сега, тъй като само по този начин ще могат да се сдобият с ексклузивното DLC, носещо красноречивото заглавие Assassinate The Fuhrer - Kill Hitler DLC Pack.

Така играчите ще имат сюрреалистичната възможност да убият собственоръчно самия Фюрер, стига да съумеят да произведат точен изстрел в единствения случай, който им се отдаде. Това ще може да бъде сторено преди потеглянето на влака, с който Хитлер възнамерява да се завърне от Берхтесгаден в Берлин.

Като се има предвид наличието на новата X-Ray Kill Cam система, застъпена в Sniper Elite V2, играчите ще имат удоволствието не само да повалят мишената си, но да видят в детайли нанесените на анатомията му щети (X-Ray Kill Cam представлява slow motion видео система, която се активира при изключително екстремни изстрели, показваща на забавен каданс момента на съприкосновение на куршума с плътта на жертвата и пътя му вътре в тялото, подобна на визуалните ефекти, използвани в съвременните криминални сериали като CSI). 

Освен тази мисия, Hitler DLC Pack включва и две допълнителни оръжия – съветската винтовка SVT-40 и немската пушка Kar 98. Sniper Elite V2 – тактически шутър от трето лице, базиран на Втората световна война, може да бъде закупен предварително за Xbox 360 и PS3 от Amazon, GameStop, Best Buy и др.

PC версията на играта ще бъде издадена както на физически носител, така и в Steam, откъдето обаче все още не може да бъде поръчана предварително. Премиерната й дата за Европа е 4 май.


Сподели.