Beyoncé в Белград - мечтите се сбъдват

Pinterest LinkedIn +

"Мечтите се сбъдват", казва Beyoncé и се оказа права, след като над 40 хиляди верни фенове от Балканския полуостров, сред които и стотици българи, се насладиха на зашеметяващото й двучасово шоу на 15 април в Комбанк Арена в Белград.

Сръбската столица имаше честта да постави началото на дългоочакваното световно турне на звездата - The Mrs. Carter Show World Tour - и вълнението от този факт витаеше във въздуха часове преди концерта.Въпреки че беше обявен за 20:00, публиката трябваше да почака един час до старта на спектакъла. Достъпът до Комбанк Арена ставаше при изключителни мерки за сигурност, като на всеки вход на залата имаше разположени скенер и детектор за оръжие.

Точно в 21:00 на сцената се появи носителката на 17 Grammy Awards, 12 MTV Video Music Awards и Billboard Millennium Award, която моментално скъси дистанцията с феновете, подарявайки им прелестната си усмивка и дори сълзите си, след като им благодари за подкрепата и нестихващата любов.Заобиколена от уникален дамски балет, сензационните двама братя - френските танцьори Les Twins и изцяло женски бенд, Beyoncé пръскаше талант и сексапил, като шеметната хореография и феноменалните й вокали оставиха без дъх залата.

На всеки две изпълнения певицата сменяше своите тоалети, подчертаващи всяка извивка на божественото й тяло. В няколкоминутните паузи на огромен екран над сцената бяха прожектирани концептуални видеоклипове, сред които и "викторианският" рекламен спот в подкрепа на The Mrs. Carter Show World Tour.


Към края на концерта с помощта на специално въже Beyoncé буквално прелетя над публиката, за да продължи спектакъла си на импровизирана кръгла сцена в централната част на терена на залата.

Година след като светът се сбогува с Уитни Хюстън, Beyoncé отдаде почитта си към покойната соул икона, изпълнявайки част от I Will Always Love You.Точно 120 минути след началото на шеметната музикална приказка Beyoncé благодари на присъстващите в Комбанк Арена, казвайки, че никога няма да забрави първото шоу от турнето си и изчезна така, както се беше появила - обляна в блясък и магия.

Неописуемо удоволствие за сетивата, огромно преклонение пред таланта и труда й, вдъхновение за борбеност и себеуважение - това са само част от емоциите, които оставя досегът с Beyoncé.

Avtora.com отрази концерта на
Beyoncé в Белград благодарение на Pepsi Bulgaria.

Сетлист:

Run the World (Girls)
End of Time
Flaws and All
Get Me Bodied
Baby Boy
Diva
Party
Dance for You
Freakum Dress
I Care
I Miss You
Schoolin Life
Why Don’t You Love Me
1+1
Irreplaceable
Love on Top
Survivor
Countdown
Crazy In Love
Single Ladies
I Was Here
I Will Always Love You
Halo

Сподели.