Beyonce и Jay-Z станаха първото семейство милиардери сред музикантите

Pinterest LinkedIn +

Две от най-големите звезди на хип-хоп и R&B сцената - Jay-Z и Beyonce Knowles - станаха първото семейство в света, занимаващо се с музика, чието богатство надхвърли 1 милиард долара.

Въпреки че и двамата се радват на много успешни самостоятелни кариери, деветцифрената граница на натрупаното семейно благосъстояние беше премината благодарение на турнето на Beyonce - The Mrs Carter Show, което стартира на 15 април 2013 г. от столицата на Сърбия - Белград.

Експертите от International Business Times са изчислили, че певицата ще припечели допълнително още 116 милиона долара от предстоящите си концерти.

Освен това Beyonce е подписала доста изгодни договори с Pepsi и H&M, които също и гарантират достатъчно милиони, за да може тя и Jay-Z, роден като Шон Картър (Shawn Carter) да затвърдят позицията си на милиардерска двойка.

Двамата изпълнители се ожениха през 2008 година и имат една дъщеря - Блу Айви Картър (Blue Ivy Carter). През 2012 година Beyonce и Jay-Z бяха обявени от списание Forbes за Най-добре печелещата двойка.

Сподели.