Bethesda обявиха Dawnguard DLC за Skyrim

Pinterest LinkedIn +

Първата порция с допълнително съдържание за издадената на 11 ноември касова ролева фентъзи игра The Elder Scrolls V: Skyrim е озаглавена Dawnguard и ще излезе най-напред за Xbox 360 това лято. Впоследствие експанжънът ще бъде издаден за PC и PlayStation 3, но не по-рано от месец след рилийза му за Xbox 360, съгласно клаузата в договора между Bethesda Softworks и Microsoft.

Тепърва компанията ще разкрие подробности за съдържанието на Dawnguard, но още миналата седмица член на общността на Skyrim хвърли светлина върху онова, което би могло да бъде включено в ъпдейта, след извършената от него щателна проверка на файловете в пач 1.5 за играта.

Според него той ще включва снежни елфи и принцеси, вампири, лъкове и още нещо, носещо мистериозното наименование "RF".

Skyrim 1.5 patch излезе в началото на април, а на 1 май Xbox 360 версията на играта бе обновена с безплатния Kinect ъпдейт, който добави над 200 гласови команди, разпознаваеми от сензорното устройство на Microsoft.

Засега въпросните команди могат да бъдат давани само на английски език, но в най-скоро време ще бъде добавена поддръжка на немски, френски, италиански и испански език.

Сподели.