Benassi Bros идват в България

Pinterest LinkedIn +

Бенаси Брадърс идват в България, за да изнесат концерт на 1 ноември. Италианският проект ще бъде представен от чаровните вокалистки Дани и Санди, които пеят в най-големите хитове на Бенаси Брадърс.


Санди и мениджърът на групата ще пристигнат в България на 31 октомври с директен полет от Милано. Дани ще пристигне директно на 1 ноември, защото предишната вечер има участие в Страсбург.

Българският концерт на проекта е част от мащабната промоция на радио “Сити” и Mtel “Герой на училището 2”. На 1 ноември, в Деня на Народните будители, радио “Сити” и Mtel ще дадат едногодишна стипендия от 2000 лв. на един ученик. Наградата е една от малкото, които ще се раздадат в мащабната промоция на радиото “Герой на училището”.

Освен стипендията, победителят ще получи още мобилен телефон с включени 120 безплатни минути от Mtel, а благодарение на него цялото училище ще стане свидетел на грандиозния концерт на Бенаси Брадърс, който ще се проведе в двора на печелившото даскало. Всеки ученик може да се обади на тел. 088 1661, без увеличение на услугата, без ограничение на обажданията и оператора, и има реалния шанс да се превърне в звездата на своето училище.

Родената в Италия Даниела Гали, с артистичен псевдоним Дани, е считана за една от най-добрите бели соул изпълнителки на денс сцената. Силно повлияна от американските ар-ен-би вокални стилове, топлината и обхвата на вокалните й възможности изпъкват както на сцената, така и в студиото. Нейната съвместна работа със студио-групата Кей Ем Си дават за резултат два големи денс-соул хита: “Somebody To Touch Me” и “Street Life”.

И двете песни са пожънали успех както в световните, така и в значими денс класации. Първото солово изпълнение на Дани – “Dha Dha Tune” стана eвропейски хит и е модерна класика.

Вторият й сингъл - “Quiero Respirar”, показва "caliente"-духа на великолепната си изпълнителка, както и нейните способности да пее едновременно на английски и испански език с лекота и изящество.

През 2000 година Дани е гост изпълнителка в дебютния сингъл на Mumm – “I Wanna Be Free”.
Нейният трети солов сингъл “Shut Up” също пожъна успех на световната денс сцена. Новият сингъл на Кей Ем Си и Дани – “I Feel So Fine” от 2001 г. - бе издаден в Обединеното Кралство, САЩ и много други държави. Малко след това той се изкачи до върха на световните денс и английските класации по продажби. През 2004 г., Дани записа вокалите на “Hit My Heart” – най-големият хит за Бенаси Брадърс до момента.

Някои от най-добрите солови изпълнители са започнали кариерата си от бек-вокали и гост певци. Това се е случило на Мадона, а сега се случва и на родената във Великобритания Санди.
Тя пее от петгодишна и става професионална певица през деветдесетте, когато записва сесии като вокалистка в денс проекти, прочули се в световните класации и продали милиони копия на синглите си.

Тя е била бек-вокал и за италиански изпълнители от ранга на Джованоти, Дзукеро и Лаура Позини. В дуета си "Vivo per lei" с Андреа Бочели тя показва по-изтънчената страна на вокалните си възможности. Била е на турне с Марая Кери.

Санди живее в Англия и Италия и сега е на път да получи международната слава, която заслужава с парчето “Illusion” на Бенаси Брадърс.

Официален сайт на Benassi Bros:
www.benassibros.com

Инфо: Ка Мюзик +
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.