Украинската суперзвезда Руслана пристига в България

Pinterest LinkedIn +

Сензационната украинска певица Руслана, която накара световната музикална общност да обърне поглед към нашия край от географската карта, ще пристигне у нас на 15 ноември 2004 г.

Тя идва със своя мениджър и танцова трупа от 5-ма изпълнители, по покана на “Шоуто на Слави” и музикална телевизия “ФЕН ТВ”.

Скоро след като прослави родината си на най-престижния международен музикален конкурс в Европа - “Евровизия”, където се състезаваше с представители от 35 държави, Руслана взе и световна музикална награда за “Най-добра украинска певица” и получи статуса “златен диск” за най-високи продажби в Белгия. Сега тя ще очарова със своя талант и българската публика. На 15 ноември вечерта Руслана ще бъде гост на Слави, където ще изпее своя европейски хит “Wild Dances”.

На следващия ден - 16 ноември 2004 г., от 19.00 часа, в зала 1 на НДК, тя ще участва в мега-спектакъла “Една година ФЕН ТВ - една година музика за ФЕНОВЕ”. Специално за първия рожден ден на музикалната медия, тя ще разтърси публиката със страхотно шоу като специален гост. Представяйки песни от първия си албум “Wild Dances”, който ще бъде издаден в България от ЕMI/ Анимато Мюзик, Руслана на практика ще го промотира на живо в шоуто на ФЕН ТВ. Екзотичната украинка ще изпълни парчета от английската версия на албума си, който в момента промотира из Европа чрез грандиозно шоу.

Украинската версия на албума, който бе издаден в родината й в началото на лятото, постигна невероятен успех. В родната й Украйна до момента са продадени над 170 000 копия, което осигури на албума платинен статус.

Стилът на Руслана условно се определя като “етно-денс”. Съчетанието на различни елементи - денс ритъм, етно мотиви и рок китари, го прави труден за дефиниране. Стил, изпълнен с особен и непознат привкус за Европа.

Талантливата млада изпълнителка с две музикални дипломи, има завидни вокални възможности, а цялостната й визия е оригинална и екзотична. С тези си качества тя ще се впише в цялостната концепция на мега-спектакъла “Една година ФЕН ТВ - една година музика за ФЕНОВЕ”- огледално отражение на широкия музикален формат на ФЕН ТВ.

От Лас Вегас, където Руслана взе награда за най-продавана украинска изпълнителка в световен мащаб с албума си “Wild Dances” и сподели сцената на международните музикални награди с Алиша Кийс, Аврил Лавин, Селин Дион, Хилари Даф, Марк Антъни, Маруун Файв и Ъшър, през Европа, тя пристига в България, за да се срещне на живо е възпламени феновете на хубавата музика.

Официален сайт на Руслана:
http://www.ruslana.com.ua

Инфо: Анимато Мюзик
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.