Бен Афлек сред вероятните режисьори за Justice League

Pinterest LinkedIn +

След като Джос Уидън (Joss Whedon) потвърди, че ще режисира продължението на The Avengers (Отмъстителите), от Warner Bros. и DC също направиха крачка напред към своя голям блокбъстър – Justice League, като обявиха, че преговарят с Бен Афлек (Ben Affleck) да оглави продукцията.

Афлек, който беше оценен високо за последните си два режисьорски опита – Gone, Baby, Gone и The Town, е единственият режисьор, на когото е връчен сценарият за Justice League, написан от сценариста Уил Бийл.

Макар все още да не се знаят подробности за сюжета, е известно, че той ще включва едни от най-известните супергерои на DC, сред които са Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern и Flash.

След като Кристофър Нолан (Christopher Nolan) приключи със своята трилогия за Batman – The Dark Knight и зададе тон за завръщането на Superman на голям екран – Man of Steel, се предполага, че и предстоящият Justice League ще приложи реалистичния подход на Нолан към комиксовите адаптации.

До появата на Justice League обаче има още няколко години и докато не излезе официална информация, всичко остава в сферата на предположенията.

Сподели.