Бен Афлек няма да режисира Justice League, Анди и Лана Уашовски са сред спряганите кандидати

Pinterest LinkedIn +

Неизвестните около предстоящата продукция на Warner Bros. – Justice League, стават все повече. Въпреки слуховете, че Бен Афлек (Ben Affleck) ще застане на режисьорския стол, създателят на The Town (Градът) споделя, че колкото и привлекателна да е идеята, той не работи по такъв филм.

"Няма да режисирам Justice League. Един от проблемите на развлекателните сайтове е, че трябва да запълват страниците си и по този начин се раждат слуховете. Филм за Justice League звучи наистина вълнуващо, но не е нещо, по което работя в момента", коментира Афлек.

Сред останалите имена, които се спрягат за предстоящия конкурент на The Avengers (Отмъстителите), са Анди и Лана Уашовски, които в момента са ангажирани с изключително амбициозния проект Cloud Atlas.

Въпреки че двамата Уашовски работят точно под шапката на Warner Bros. в момента, не е сигурно дали ще им бъде предложен Justice League, и ако бъде - не е ясно дали те ще приемат, тъй като освен Cloud Atlas, подготвят и друга sci-fi епика – Jupiter Ascending, за която все още не се знае почти нищо.

Световната премиера на Justice League се очаква през 2015 г., което дава на Warner Bros. изключително малко време за подготовка на прекалено голямата продукция, така че ще е интересно да видим какво ще ни предложи студиото.

Сподели.