Белослава отново посреща Коледа в Народния театър

Pinterest LinkedIn +

Поп изпълнителката Белослава за трета поредна година ще зарадва феновете си с Коледен концерт в Народния Театър "Иван Вазов" на 16 декември.

На сцената заедно с Белослава ще излезе екип от брилянтни музиканти - Цветан Недялков (китара), Димитър Льолев (саксофон), както и инструменталния проект на Живко Петров - JP3, който включва освен Маестрото, контрабасистът Веселин Веселинов-Еко и барабаниста Митко Семов.

За дуетните изпълнения Белослава се е доверила на гост-изпълнителите Петър Салчев, Майкъл Флеминг (Michael Fleming) и Криси Кокорска.

Предвижда се концертът да продължи около час и половина, в който публиката ще може да чуе на живо новите аранжименти на вече познати от първите два албума на Белослава композиции, джаз стандарти, както и напълно нови песни, подготвени да влязат в третия й самостоятелен студиен проект.

За визията на концерта се грижи екип от млади и талантливи хора. Дарина Стоименова се е заела със сложната задача да визуализира музикалния стил на Белослава на сцената, а Огнян Енев ще създаде мултимедия, която ще съпровожда изпълненията на певицата.

Билети за концерта на Белослава на цени от 20 и 30 лв. могат да бъдат закупени от 1 декември  чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за концерта се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria.

Сподели.