Баща и син Енчев и Енчев пуснаха новите си песни в един и същ ден. Чуйте ги!

Pinterest LinkedIn +

Максим Енчев дебютира на музикалната сцена на 8 години

Синът на рапъра Енчев дебютира с песента "Аз съм Макси", в която той описва ежедневието на едно дете и любимите си игри. Максим рапира собственоръчно написани рими, а музиката и аранжиментът са дело на Георги Енчев и Ивайло Петков.

Клипът е заснет по време на лайф, в който Макси дебютира като изпълнител на голяма сцена. Видеото е реализирано от Васил Николов-Теслата и Божидар Симеонов в компанията на брейк клуб „Бляк стайл" – Бургас, част от който е световната шампионка Пламена Георгиева - bgirl Fire bird.

"Още преди преди да излезе дебютната ми песен, успях да я изпея на три големи сцени: Огнения Дунав в Тутракан, Егаси Феста в Бургас и Retroverse в София", споделя осемгодишният рапър, който обича да пуска музика на своите приятели, да пее и да танцува брейк.

Песента на баща му с името "Моя уей" е доста по-сериозна и различна от типичните хумористични песни на тандема Румънеца и Енчев. За първи път Енчев е композитор и аранжор на собствен музикален проект. Само името е препратка към емблематичната песен на Франк Синатра "My Way", който е забавно преведен на български.

"Песента е за смисъла на живота или по скоро за липсата на такъв" - заявява рапърът. Видеото също е дело на Енчев и е резултат от първия му опит да борави с изкуствен интелект.

Сподели.