"Бързи и яростни: Хобс и Шоу" започна с рекорден премиерен уикенд

Pinterest LinkedIn +

Филмът "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" отбеляза рекорден премиерен уикенд в кината у нас, информират от "Форум Филм България".

С повече от 45 000 зрители и боксофис от над 535 000 лева продукцията се изкачи на стълбата на рекордите и се превърна във филма, постигнал най-големия дебютен уикенд за месец август на всички времена. В световен мащаб "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" също се представя повече от впечатляващо с натрупан до момента боксофис от над 180 млн. щ. долара.

Последното екшън произведение на режисьора Дейвид Лийч зае мястото си сред най-големите заглавия на 2019 година. "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" е първият самостоятелен филм от поредицата, който успя да съхрани неподражаемия характер на "Бързи и яростни", но и да изведе чисто нов любопитен сюжет, който да разкаже историята на бурните отношения на тайните агенти Люк Хобс и Декард Шоу.

Продукцията събра на едно място звездите Джейсън Стейтъм, Дуейн Джонсън, Ванеса Кърби, Идрис Елба, Еиза Гонзалес и Хелън Мирън.
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.