"Круиз в джунглата" с Емили Блънт и Дуейн Джонсън с нов трейлър

Pinterest LinkedIn +

Екзотично пътуване, вълнуващо приключение, бурни води и безброй емоции. Звучи като лято, но всъщност говорим за новата приключенска продукция на "Дисни" "Круиз в джунглата". Завладяващата история е вдъхновена от една от най-предпочитаните атракции в увеселителния парк "Дисниленд", която приема своите "пасажери" още от далечната 1955 година.

Новият трейлър на филма ни разкрива още от динамичното и интригуващо действие, което привлича не само визуално, но и с абсолютната симбиоза между приключенската тематика, хумористичните закачки и авантюристичните подвизи на героите. Емили Блънт се превъплъщава в образа на смелата и решителна Лили. Тя тръгва по следите на древна легенда, която гласи, че в дебрите на амазонската джунгла има тайнствено дърво с лечебна сила. Заедно със своя брат тя се посвещава безусловно на идеята не само да открият мистичното дърво, но и да попречат то да попадне в грешните ръце, които да превърнат силата в истинско проклятие. В техен верен спътник и водач се превръща опитният капитан Франк (Дуейн Джонсън), който наравно с тях се впуска в опасностите по пътя към целта.

Как две напълно противоположни личности ще превъзмогнат себе си в името на това да спасят света? Ще успеят ли да се справят с непредвидимите трудности в амазонската джунгла и може ли човек да влезе в пряка борба със силата на природата? Отговорите на тези въпроси ще даде "Круиз в джунглата" това лято.

Режисьор на филма е Жауме Колет-Сера, а сценарият е дело на Глен Фикара, Майкъл Грийн и Джон Рекуа. Във филма участват още Джеси Племънс, Джак Уайтхол, Пол Джиамати, Едгар Рамирез, Вероника Фалкон, Анди Наймън и други.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.