Вижте новия трейлър на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"!

Pinterest LinkedIn +

В новия трейлър на филма "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" динамиката в действието и разнообразните екзотични локации спират дъха на зрителите.

Покоряване на небостъргачи, летателско изпълнение с вертолет, поразяващите бомби по улиците на Лос Анджелис и изникващи на всяка крачка поводи за зверско "меле" са част от акцентите в обещаващия екшън, чиито звезди са Дуейн Джонсън-Скалата и Джесън Стейтъм.

Войната межу тайните агенти Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм) започва още от "Бързи и яростни 7" и се развива интригуващо до появата на първия самостоятелен филм от поредицата. Сега е времето да загърби старата вражда и да се изправят срещу най-опасния терорист – Брикстън (Идрис Елба). Той е кибернитично усъвършенстван анархист, който контролира опасна билогична зараза и планира да промени човечеството завинаги. Блестящият агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу – Хейти Шоу (Ванеса Кърби) – също става част от историята и влиза в директна битка с Брикстън. Въпросът накрая ще е кой кого.

Режисьор на филма е Дейвид Лийч ("Атомна блондинка", "Дедпул 2"). Сценарият е дело на Крис Морган ("Бързи и яростни"). Продуценти са Крис Морган, Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Хирам Гарсия, а изпълнителни продуценти на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" са Дани Гарсия, Кели Маккормик, Стивън Часмън, Итън Смит и Енсли Дейвис.

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу" ще гледаме от 2 август в кината, IMAX и 4DX.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.