Бареков грубо нападна Светльо Витков, но той не му остана длъжен. Вижте престрелката!

Pinterest LinkedIn +

Евродепутатът Николай Бареков следи отблизо горещите политически събития и се опитва да участва в тях активно. След множество критики към акцията на Христо Иванов от партията "Да, България" срещу т. нар. сараи на Доган, самият Бареков реши да извлече политически дивиденти, като атакува крайбрежното имение на друг олигарх - Прокопиев.

След мероприятието той сподели: "Както се вижда, моята гражданска акция на Буджака принуди да си свършат работата и прокуратура и ДНСК: Прокопиев ще духа супата! Доган и Прокопиев въртят баницата, докато гражданите не им я грабнем от ръцете". 

Но заяжданията с Иванов и Прокопиев явно не са му достатъчни. Днес той атакува и друг политически играч, който в момента не участва в активни мероприятия около протестите на Орлов мост. Може би именно заради липсата му на барикадите Бареков го нарече "подлога на ГЕРБ": 

"Странно защо този цървул и подлога на ГЕРБ и ДС Светльо Витков, дето Бриго Аспарухов му купи Мерцедес с нашите пари, липсваше и пред Росенец и пред Буджака?", написа преди няколко минути Бареков.

Естествено, лицето на партия "Глас народен" не му остана длъжен. Минути по-късно той също реагира със съобщение във Фейсбук, без да изневерява на хапливия си хумор, но и без да пада толкова ниско: "Тъкмо се чудех защо няма презервативи за многократна употреба... и ето!", написа Витков.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.