Барабанистът на System of a Down обеща нов албум, Серж Танкян отрича новината

Pinterest LinkedIn +

Членовете на американската метъл банда System of a Down трябва да внимават повече какво говорят в публичното пространство, докато още не са се изпокарали.

След края на техен концерт в Лос Анджелис 29 юли барабанистът Джон Долмаян (John Dolmayan) заяви на публиката: "Следващия път, когато се върнем тук в този град, ще имаме чисто нов ш*бан албум".

Впоследствие фронтменът Серж Танкян (Serj Tankian) охлади страстите на феновете, отговаряйки на куп въпроси, свързани с новината, в чат интервю на Reddit.

"Това не е вярно. Ако направите кратък преглед на всичко, изписано в онлайн пресата до момента, ще видите, че не сме планирали график за записване на нов албум поради други ангажименти.

Разбира се, че съм заинтересован от нов албум, иначе не бих го обсъждал сега. Просто за System of a Down като група това не е правилното време", коментира Танкян.

Преди няколко месеца вокалистът на групата се спречка с басиста Шаво Одаджян (Shavo Odadjian) по същия повод - неразбирателство около записването на нов албум.

Сподели.