Басистът на System Of A Down нападна остро Серж Танкян

Pinterest LinkedIn +

Басистът на System Of A Down - Шаво Одаджян (Shavo Odadjian) - нападна остро във Facebook своя колега в групата Серж Танкян (Serj Tankian).

Според него фронтменът прави всичко възможно метъл титаните да не запишат нов албум. Одаджян призна, че няма търпение да работи по нови песни, но Танкян възпира процеса.

"Ние (имам предвид мен, Дарън и Джон) не сме тези, които не искаме да правим нов албум. Всичко е заради Серж. Просто нещата са пред провал заради него. Знам, че сега той може да ме намрази заради това.

Серж обаче ни възпира, защото се дърпа. Аз искам да запиша албум с някой, който иска да е вокалист на System Of A Down. Вече минаха 7 години, а не искам да чакам още 5. Трябва ли да издадем албум без него?

Аз не искам това да става, но не може ние другите само да стоим и да го чакаме. Просто това, което прави той, не е готино", се казва в част от доста дългия пост на Одаджян в неговия личен Facebook профил.

Впоследствие басисът на System Of A Down се опита да замаже положението, изтривайки своето мнение. Малко по-късно на официалната страница на бандата в социалната мрежа се появи друг пост.

"По-рано днес Шаво изрази свое мнение, което не рефлектира върху настроенията на System Of A Down като група. Тези изявления бяха плод на емоция, породена от лоша лична преценка. За да е ясно всичко - Серж, Дарън, Шаво и Джон ще свирят на планираните дати.

И за да бъдем докрай честни с нашите фенове - не сме планирали кога точно ще има нов албум на System Of A Down."

Сподели.