"Бъмбълби" с грандиозна световна премиера в Лос Анджелис

Pinterest LinkedIn +

Всеки герой си има история, а тази седмица в емблематичната кинозала "Грауман" в Лос Анджелис с грандиозната световна премиера беше поставено началото една нова история – тази на първия самостоятелен филм от поредицата Трансформърс – "Бъмбълби".

Развълнувани и щастливи да присъстват на това забележително събитие, всички гости преминаха по червения килим, в края на който любезно ги очакваше и "звездата" на вечерта, а именно – очарователният Бъмбълби. Със своите реални размери и впечатляваща визия той накара присъстващите да се чувстват като част от необятната вселена на трансформърите.

Световната премиера бе съпроводена от много положителна енергия и емоции, точно като самия филм. В сюжета на продукцията трогателните моменти се преплитат с впечатляващ екшън. Куражът на Бъмбълби е подложен на изпитание, но съдбата му поднася куп изненади, които ще възпитат у героя любов и дързост, заради които той ще направи и невъзможното, за да защити приятелите си и живота на невинните. 

Филмът ще бъде в кината от 21 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX, а от 15 декември може да видите и историята му предпремиерно в избрани кина.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.