Български DJ се бори за титлата Red Bull Thre3Style Световен Шампион 2013

Pinterest LinkedIn +

На 18 юли в Плевен се състоя последната регионална квалификация преди националния финал на състезанието за най-креативен и техничен DJ - Red Bull Thre3Style.

Победител стана Иван Пашкулев от София, а Калин Ангелов от Плевен получи т.нар. "уайлд карт" – уникален пас за финала във Варна. Оценяването бе доверено на DJ Steven (Metropolis), DJ Ilko (Tri O Five) и Досю Амуджев (Groovy Sessions).

Red Bull Thre3Style e международно състезание, стартирало в Канада, което търси най-техничните и оригинални като звучене DJ-и. Те трябва да изберат поне три музикални стила, които да съчетаят в един цялостен микс в рамките на 15 минути.

Журито следи за оригиналност, сценично присъствие и съвместимост между стиловете в микса, като много важна е и реакцията на публиката в клуба.

Националният финал - на 16 август във Варна - ще определи DJ-я, който ще замине за световния финал в Канада през ноември. Той ще се бори за титлата Red Bull Thre3Style Световен Шампион 2013 в конкуренцията на финалисти от 23 страни.

Всички победители в регионалните квалификации:

1. София - Александър Захариев, DJ Raw Land
2. Стара Загора - Димитър Георгиев,  DJ Squadrum
3. Пловдив - Георги Пенков, DJ George
4. Русе - Марио Йорданов, DJ Mario
5. Плевен - Иван Пашкулев, Vankata
6. Wild Card - Калин Ангелов, DJ Kalin

Сподели.