Варна посреща националния финал на Red Bull Thre3Style

Pinterest LinkedIn +

На 16 август 2013 г. в клуб Xtravaganzza във Варна ще се състои националният финал на състезанието за най-креативен и техничен DJ - Red Bull Thre3Style.

Всички победители в регионалните квалификации:

1. София - Александър Захариев, DJ Raw Land
2. Стара Загора - Димитър Георгиев,  DJ Squadrum
3. Пловдив - Георги Пенков, DJ George
4. Русе - Марио Йорданов, DJ Mario
5. Плевен - Иван Пашкулев, Vankata
6. Wild Card - Калин Ангелов, DJ Kalin

Един от тях ще замине за световния финал в Канада, който ще се проведе между 4 и 9 ноември. Той ще се бори за титлата Red Bull Thre3Style Световен шампион 2013 в конкуренцията на диджеи от още 23 страни.

Red Bull Thre3Style e международно състезание, стартирало в Канада, което търси най-техничните и оригинални като звучене DJ-и. Те трябва да изберат поне три музикални стила, които да съчетаят в един цялостен микс в рамките на 15 минути.

Журито следи за оригиналност, сценично присъствие и съвместимост между стиловете в микса, като много важна е и реакцията на публиката в клуба.

Оценяването е поверено на DJ Стивън (Metropolis), DJ Илко (Tri O Five) и Досю Амуджев (Groovy Sessions). На финала на 16 август журито ще има и двама гост-членове от Варна - Добо Мързов, автор и водещ на предаването "45 оборота в минута", както и единственият колекционер на малки плочи и DJ, и Селектор Стилиян (Love & Happiness Music).

Сподели.