Българска певица впечатли Оли Сайкс от "Bring Me The Horizon" със собствената му песен (видео)

Pinterest LinkedIn +

Вокалистът на "Bring Me The Horizon" Оливър Сайкс изрази възхищението си от интерпретация, която българката Милена Цанова прави на парчето "Can You Feel My Heart".

Вокалистът на "Bring Me The Horizon" Оливър Сайкс изрази възхищението си от интерпретация, която българката Милена Цанова направи на парчето на групата "Can You Feel My Heart".

Милена беше част от четвъртия сезон на музикалното шоу за таланти "Гласът на България" и избра именно хита на известната банда, за да се представи за първи път пред звездното жури в състав Влади Ампов-Графа, Камелия, Иван Лечев и Поли Генова.

"Иска ми се и аз да можех да пея толкова добре", написа 30-годишният Сайкс в Туитър, който сподели и линк към точно това изпълнение на Милена. Десетки световни медии отразиха поста му, а самата Милена все още не може да повярва на случилото се.

"Can You Feel My Heart" е песен от албума Sempiternal, който се появи на пазара през 2013 г.

Сподели.

Относно автора

Страстен любител на литературата, особено на класически произведения. Запален фен на музиката и киното. Филолог, с няколкогодишен опит в писането на материали за онлайн и печатни издания.