Вокалистът на "Bring Me The Horizon" в бурен скандал с "Coldplay" на наградите NME (видео)

Pinterest LinkedIn +

Вокалистът на "Bring Me The Horizon" Оли Сайкс разруши масата на колегите си от "Coldplay" по време на раздаването на наградите на музикалното списание NME, което се състоя на 17 февруари 2016 г.

Вокалистът на "Bring Me The Horizon" Оли Сайкс разруши масата на колегите си от "Coldplay" по време на раздаването на наградите на музикалното списание NME, което се състоя на 17 февруари 2016 г.

ВИЖ ОЩЕ: 10 метъл банди, които дефинираха жанра през последните 10 години

Страстите се нажежиха, когато Оли изненадващо се качи на масата и започна да събаря всичко, което е върху нея. Той продължи с бунтарската си проява, докато масата не поддаде от тежестта му.

За мнозина действията на Оли са заради задочен спор с момчетата от "Coldplay", които заедно с Бийонсе (Beyonce) и Бруно Марс взривиха публиката на полувремето на "Super Bowl 50".

Причината е идентичната корица на последните им албуми. Сайкс е коментирал нееднократно, че корицата на "A Head Full of Dreams", който "Coldplay" издадоха през декември 2015 г., наподобява тази на неговата група от албума "Sempiternal" от април 2013 г.

"Може в началото да не са знаели, но ако бяха потърсили в Гугъл "Цветето на живота", то първото нещо, което изниква, е нашият албум", казва 29-годишният изпълнител.

(*вляво е корицата на новия албум на "Coldplay", вдясно – тази на "Bring Me The Horizon")


Сподели.