Изпълнение от световна класа: Beyonce, Bruno Mars и Coldplay превзеха Super Bowl 50

Pinterest LinkedIn +

Super Bowl може да е най-голямото спортно събитие в САЩ, но в България не е особено популярно. За сметка на това шоуто на полувремето на 50-то издание беше изключително впечатляващо и ни показа от кого трябва да се учат всички световни изпълнители, ако искат да станат истински звезди. В центъра на събитията бяха Bruno Mars & Mark Ronson, Coldplay и самата кралица – eyonce. Британската рок група се представи първа с поредица от хитове, сред които и най-новата им песен Adventure of A Lifetime. Coldplay бяха последвани от винаги зареждащия Uptown Funk на Bruno Mars. Тогава в целия си блясък се появи и Queen Bey с изпълнение на все още парещия си нов сингъл Formation. Шоуто на Super Bowl беше гледано от над 190 милиони души само в САЩ и още милиони по целия свят.

Super Bowl може да е най-голямото спортно събитие в САЩ, но в България не е особено популярно. 

За сметка на това шоуто на полувремето на 50-то издание беше изключително впечатляващо и ни показа от кого трябва да се учат всички световни изпълнители, ако искат да станат истински звезди. 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Feb 7, 2016 at 7:23pm PST

В центъра на събитията бяха Bruno Mars & Mark Ronson, Coldplay и самата кралица – eyonce. 

Британската рок група се представи първа с поредица от хитове, сред които и най-новата им песен Adventure of A Lifetime. Coldplay бяха последвани от винаги зареждащия Uptown Funk на Bruno Mars.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Feb 7, 2016 at 7:13pm PST

Тогава в целия си блясък се появи и Queen Bey с изпълнение на все още парещия си нов сингъл Formation. 

Шоуто на Super Bowl беше гледано от над 190 милиони души само в САЩ и още милиони по целия свят.


Сподели.