Българка създаде уникална колекция дизайнерски картички за рожден ден

Pinterest LinkedIn +

Дизайнерката Теодора Йорданова разработи уникална колекция от картички за рожден ден. Целта е да внесе свежест, хумор и стил в остарелите картички, които се намират в онлайн пространството. Колекцията е разработена ексклузивно за сайта Saveti.bg, а картичките са предоставени за свободно ползване.

Цялата колекция с картички може да намерите на адрес: https://saveti.bg/originalni-pojelaniq-za-rojden-den/

За момента броят им е 25, но авторката обещава да сътвори още при наличие на интерес.

Спазен е принципът "за всекиго по нещо", а самите картички са разделени в различни категории: за мъже, за жени, за пътешественици и забавни – специално за хората с чувство за хумор. Целта им е да зарадват и накарат рождениците да се усмихнат широко. Самите пожелания също са авторски.

Ето някои от оригиналните предложения:

Картичка за рожден ден за Пътешественици

Забавна картичка за рожден ден – Космос

Пожелание за мъж мечтаКартичка за жена

Картичка за рожден ден за приятел

Картичка – поглед към бъдещето

Картичка за нежния пол

Картичка за порода Пътешественици

Още за дизайнерката:

Талантът на Теодора Йорданова не се изразява само в създаването на дизайни и дизайнерски картички. Тя прославя България, създавайки мозайки за местни и международни проекти.

Мозайката се изгражда посредством различни опуси – термин за начина на подредба и изграждане. Късчетата (тесерите) се чупят и оформят със специални клещи за мозайка – всяко поотделно, така че когато са едно до друго, да изграждат формата триизмерно с цветове.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.