"Музейко" кани гости с преспиване на своя рожден ден

Pinterest LinkedIn +

Пижамено парти с преспиване в "Музейко" ще отбележи третия рожден ден на детския научен център. За първи път възрастни и деца ще могат да си разказват истории до късно, да се забавляват заедно и да пренощуват на един от тематичните етажи. По традиция на рождения ден ще има творчески занимания и забавни игри. 

Тур с фенерчета ще помогне на деца и родители да открият най-интересните кътчета в нощен "Музейко" – тогава, когато всички лампи отдавна са загасени, а по етажите на детския научен център цари пълна тишина.

"Преспиването у приятели е един от най-вълнуващите моменти в детството. Това е и причината да отправим покана и към нашите приятели – деца и техните родители – да донесат спалните чували и да се включат в нощните приключения, които сме подготвили", разказва Бистра Кирова, директор на "Музейко". Специалната вечер ще предложи астрономически наблюдения, приказки за лека нощ и арт ателиета.

Вратите на детския научен център ще бъдат отворени точно в 18:45 ч., а тематичните игри и забавления ще продължат почти до полунощ. Официален финал ще бъдат задължителните за рожден ден торта и фойерверки, а след това децата ще прекарат едно необикновено гостуване, в което ще видят как оживяват познатите зони за игра в най-тихите часове на нощта. Всички приключенци ще имат обособено място за сън, а на сутринта ще имат и вкусна закуска, за да споделят емоциите от първата нощ на "Музейко" с приятели.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.