B-Real от Cypress Hill отряза Мис България 2009

Pinterest LinkedIn +

Фронтменът на Cypress Hill, B-Real, който ще гостува за първи път у нас на 19 август в клуб Cacao Beach, Слънчев Бряг, не остана особено впечатлен от прелестите на Мис България 2009 – Антония Петрова.

Рап звездата изрично постави условие на организаторите от Pride Records, че желае да се запознае с някоя красива българка, например Мис България 2009.

Родните промоутъри услужливо изпратиха снимки на миската, но отговорът от страна на B-Real бе меко казано хладен: "Не, не искам да се запозная с точно тази Мис България".

В крайна сметка звездата си хареса няколко танцьорки от балет Нова, които ще подгряват шоуто му заедно с Ъпсурт.

Сред останалите по-стандартни изисквания на рапъра за престоя му от 24 часа на морския курорт, са 48 бутилки мексиканска бира, 2 бутилки уиски, 2 бутилки коняк, 2 бутилки сок от манго, 2 шишета водка и 2 литра сок от боровинки.

Вечерята преди шоуто пък трябва да е от плата с всевъзможни печени меса, сирене, обилно поляти с лютив сос, майонеза и горчица. За десерт рапърът поръча 3 пакета пури и солидно количество от най-добрата чубрица в региона.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.