Азис: Сега никой няма да гостува в "Горещо"

Pinterest LinkedIn +

На пресконференция днес кралят на поп-фолка Азис разкри впечатленията от престоя си в къщата на VIP Brother 2. Звездата реши да напусне шоуто по собствено желание на 13 април.

В срещата с журналисти Азис коментира отношенията си с Китаеца, скандалите с Венета Райкова, причините за напускането на шоуто.

Прословутите скандали на певеца със съквартирантката му Венета Райкова Азис коментира с думите: "Аз ще си остана с Венета приятелка. Въпреки че е толкова злобна. Аз и навън съм й го казвал да престане да бъде толкова зла... Сега никой няма да гостува в "Горещо". Аз не знам това предаване дали изобщо ще се задържи в ефир".

За скандалните си отношения с Китаеца Азис разкри, че не е красиво да се дава по телевизията как двама мъже правят секс. Въпреки това поп-фолк певецът призна: "Обичам го този мъж и ще го преследвам до гроб".

Единственото нещо, което липсва на Азис, както той сам призна, е още малко да прилича на жена: "Аз съм фен на огромните цици. Гледайки Деси в къщата желанието да имам гърди се засили. Едни цици на визитката ми на влизане във VIP Brother нямаше да са лоши."


Азис сподели впечатленията си от от престоя в къщата на Vip Brother Снимка: Avtora.com

Спекулациите, че певецът е взел солидна сума за участието си в шоуто, Азис отрече с думите: "Колкото и някои да се кълняха в бездетие, никога не съм взимал пари и никога парите не са ми били мотивация да вляза в това предаване. Плюс това 100 хиляди лева, които уж съм взел, са обидно малка сума".

Азис заяви, че една от мечтите му е да бъде министър на културата. Бъдещите си планове звездата коментира: "След VIP Brother почва нов живот за мен. Може да се пробвам в киното. Мога да дам пари ако трябва. Бих направил филм с Катето, разбира се. Ще възродя българското кино".Авторгафът на Азис за Avtora.com
Сподели.