Азис и Китаеца гостуваха на Крум Савов

Pinterest LinkedIn +

Вчера, 7.01, скандалната двойка Aзис-Китаеца се появи в Нова телевизия в предаването на Крум Савов "Спортен свят". С уговорката, че не е фен на чалга-жанра, Савов зададе многобройни въпроси, на които гостите му отговаряха в продължение на половин час.

На първо място Азис и Китаеца уточниха, че свързването им в едно семейство не е PR трик. Двамата опровергаха слуховете, че Китаеца е получил 10 хил. лв, за да участва в рекламен сценарий и се аргументираха с факта, че цитираната сума е доста несериозна за такава реклама: "За такъв PR трябва да се дадат 50 до 100 хил. лв", каза Азис.

Мъжкото семейство сподели, че вече мисли и за дете, и макар че двамата не уточниха как точно ще се сдобият с него, Азис беше категоричен за времето, по което в семейството ще се появи наследник: "Август месец живот и здраве, ако Господ е рекъл и казал, че ще си имаме бебе и ние".

Според Азис феновете му го обичат най-вече заради музиката му, а не заради имиджа, защото: "ако са фенове на това, което правя извън музиката, само педe****и щяха да ходят по улиците. Искам да кажа, че това не означава, че например феновете на Майк Тайсън трябва постоянно да пребиват някого или да ядат уши."

Относно спортните пристрастия се разбра, че Китаеца е запален фен на ФК Левски, а неговата по-известна половинка не се интересува от спорт. Азис не знае кой е Стилян Петров, но каза че намира футболиста Георги Иванов-Гонзо за истински мъжкар.

На въпрос на водещия дали двойката би участвала риалити-шоуто Vip Brother двамата намекнаха, че очакват покана, а Азис допълни: "Аз съм голям фен на това предаване, Китаеца иска страшно много... Заради него съм в състояние да оставя ангажименти и всичко и да влезем в къщата".

В края на интервюто поп-фолк кралят споделя, че е доволен от мястото, което заема в Топ 100 на класацията "Великите българи" (там фолк-иконата се класира на 21-во място) и добави: "Това трябва да им говори на хората какво означавам аз за широката публика".

Колкото до забележката на водещия, че все пак Христо Стоичков (класиран на 12-то място) е най-известният българин в света, Азис отговари: "Според BBC най-известният човек в България съм аз!"

Сподели.