Аз, проклетникът 2 (Despicable Me 2)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2013. Режисьори: Пиер Кофин, Крис Рено Сценаристи: Кен Дарио, Чинко Пол С гласовете на: Стив Карел, Кристен Уиг, Стив Куган, Ръсел Бранд, Елси Фишер, Миранда Косгроув, Дана Гайер и др. Анимация

За филма:

Дългоочакваното продължение на номинираната за "Златен глобус" анимация Despicable Me вече е факт. Режисьори на Despicable Me 2 отново са Пиер Кофин и номинираният за "Оскар" Крис Рено, познат с работата си и над други хитови анимационни заглавия като късометражния No Time for Nuts и The Lorax.

Сценарият на лентата е поверен на Кен Дарио и Чинко Пол - доказано успешен творчески тандем. Двамата работят заедно не само над първата на част на Despicable Me, но и в Horton Hears a Who! и The Lorax.

Симпатичният злодей Гру отново е озвучен от Стив Карел (Crazy, Stupid, Love., Hope Springs). Останалите персонажи говорят с гласовете на не по-малко впечатляващи актьори като Стив Куган (Ruby Sparks, The Look of Love), номинираната за "Оскар" Кристен Уиг, която дублира и друга хитова анимация - How to Train Your Dragon, и Ръсел Бранд (Rock of Ages).

Историята:

Гру е вербуван от антизлодейската лига – организация, която се бори с престъпността в световен мащаб. Те се нуждаят от неговата помощ, за да се справят с нов и много опасен злодей.

Това обаче съвсем не е единственият му проблем, защото освен с агент Люси от антизлодейската лига Гру трябва да се справя и с момичетата, които започват да порастват, а и да залови противника.

Сподели.