Axl Rose: "Aguilera e една от най-великите певици"

Pinterest LinkedIn +

Фронтменът на рок легендите Guns N' Roses, Аксел Роуз (Axl Rose), изрази възможно най-високо признание за поп звездата Кристина Агилера (Christina Aguilera), като я определи за “една от най-великите певици на нашето време”.

В интервю за сп. "Blender" Агилера разказва следната история от церемонията по връчването на тазгодишните филмови награди на MTV (MTV Video Music Awards), които се проведоха на 31 август в нюйоркската зала “The Radio City Music Hall”:

"Аксел Роуз беше зад кулисите по време на връчването на наградите, съвсем близо до сцената по време на моето изпълнение и разбрах, че накарал всички около него да пазят тишина, докато пея пред публиката. Когато го срещнах след това, той ми стисна ръката и каза: "Ти си една от най-добрите изпълнителки в днешни дни. Аз много се поласках."

Агилера вече осма седмица е в топ 30 на Billboard 200 с най-новия си албум "Back To Basics", след като достигна до самия връх на класацията. G'n'R от своя страна трябваше да започнат есенното си турне в САЩ на 20 октомври в The Jacksonville, но засега датите са променени и отложени за по-късно, а така дългоочаквания им нов албум "Chinese Democracy" обещават да излезе към края на годината.

Сподели.