Авторът на Deadpool vol. 4 пише сценария на Deadpool: The Game

Pinterest LinkedIn +

Сценарият на предстоящата екшън игра за един от най-култовите антигерои от вселената на Marvel - Deadpool, разработвана от High Moon Studios, е в ръцете не на друг, а на автора на vol. 2, vol. 3 и настоящия vol. 4. на комикс поредицата за Merc with a Mouth.

Библиографията на Даниел Уей, който бива представен на редактора на Marvel Comics Алекс Алонсо, след като получава Xeric Grant за работата си по Violent Lifestyle, включва още серии из комиксите за Wolverine, Venom, The Incredible Hulk и Ghost Rider.

"Deadpool дойде в студиото един ден и каза, че сега той командва и ако не наема Даниел Уей и не направим най-изумителната Deadpоol игра, ще ни изпочупи ръцете и ще ни пребие до смърт с тях (с ръцете, бел. а). Имам дечица, така че се заехме с играта", казва се в прессъобщението на High Moon Studios, с което екипът, разработващ играта, съобщава за участието на Уей в проекта.

Deadpool: The Game ще бъде издадена от Activision през 2013 г., като все още не са обявени платформите, за които се разработва. За сметка на това е известно чий ще е гласът, с който Deadpool ще дава воля на логореята си – този на Нолан Норт (Нейтън Дрейк /Uncharted/, Дезмънд Кейн /Assassin's Creed/ и мн. др.).

Сподели.