Marvel обявиха информация за продълженията на Thor и Captain America

Pinterest LinkedIn +

На един от най-интересните панели на тазгодишния Comic-Con: San Diego - този на Marvel, бяха обявени имената на две от продълженията, подготвяни от студиото.

На 8 ноември 2013 г. излиза втората част на Thor – Thor 2: The Dark World. Все още няма информация с какво е свързано заглавието, както и срещу кого ще се изправи принцът на Асгард, след като датският актьор Мадс Микелсен (Mads Mikkelsen) се оттегли от ролята си на злодей заради сериала Hannibal, в който участва.

Другото заглавие, което беше обявено, е за втората част на Captain America ("Капитан Америка") – Captain America 2: The Winter Soldier.

За незапознатите с комикс поредиците на Marvel, Winter Soldier е името, което приема смятаният за мъртъв приятел на Стив Роджърс – Бъки Барнс. Това предполага събиране на двамата за нови приключения след събитията в The Avengers ("Отмъстителите").

В ролята на Барнс в Captain America: The First Avenger ("Капитан Америка: Първият отмъстител"), влезе румънският актьор Себастиан Стан (Sebastian Stan) като все още няма потвърждение дали той ще се завърне и за продължението

Captain America 2: The Winter Soldier излиза на голям екран на 4 април 2014 г.

Сподели.