Avengers USB памети – доверете се на супергероите

Pinterest LinkedIn +

Замисляли ли сте се колко би било готино да съхранявате данните си в паметта на Железния човек? Вероятно не сте, но ето че посадихме идеята в главата ви!

Може би най-известната реплика от последния филм за Отмъстителите е:

Локи: Аз имам армия.

Железния човек: Ние имаме Хълк!

И наистина, един Хълк се оказва повече от достатъчен да пребори цял легион хвърчащи извънземни гадове. В тази връзка имаме добра новина за вас – вече всеки от вас може да си има един собствен Хълк!

Добре, признаваме – не е съвсем като този от филма. Става въпрос за серия USB памети с образа на героите от комиксите и филмите за Отмъстителите. Това са зелената грамада Хълк, високотехнологичният Железен човек, Капитан Америка с неунищожимия си щит, богът Тор с прословутия си чук Мьолнир и Човека-паяк. Да, включен е и Спайди – макар да не участваше в най-новия филм, той е пълноправен член на Отмъстителите.

Вместимостта им е 8GB, напълно достатъчна за по-ценните ви дигитални притежания. Съвместими са с всички съвременни операционни системи, както може да се очаква от едни супергерои: Windows 7, Windows XP, Windows Vista, Mac OS 9.1x или по-нова версия, Linux Kernel 2.4 или по-нова версия. Можете да ги закачите на ключодържателя си и да имате доволното усещане, че сте сложили Капитан Америка в джоба си... буквално.

С цена от 39 лева, те са подходящ подарък дори за хора, които не са луди на тема супергерои. Едва ли е нужно да го споменаваме изрично, но всички заедно са страхотни като колекция. Липсва ни единствено фигурка на Ник Фюри (изигран във филма от Самюъл "писна ми от тия змии в самолета" Джаксън), но може би в следващото издание.

Купи Хълк от ТУК

Купи Капитан Америка от ТУК

Купи Тор от ТУК

Купи Човека-паяк от ТУК

Купи Железния човек от ТУК

Сподели.