"Audi" ще конкурира "тройката" на BMW с обновения А4

Pinterest LinkedIn +

"Audi" представи фейслифта на гамата А4, с който ще конкурира новата трета серия на BMW. Колата идва с обновен дизайн и повече възможности и ще се предлага и хибриден вариант.

Дизайнът на екстериора и интериора е променен в тон с последните тенденции на марката. От "Audi" смятат, че промените са повече, отколкото обикновено се правят за фейслифт версиите на моделите.

Външният вид е с по-остри линии, по-голяма решетка и обновени фарове. В интериора доминира големият дисплей, който е като закачен пред таблото, вместо да е вграден в него. Моделите от спортната S линия, както и Allroad, ще имат повече специфични за тях черти в дизайна като различни решетки и други елементи, за да се отличават по-лесно.

Колата ще се предлага в избор от няколко двигателя. Сред тях ще са три 2-литрови TFSI бензинови двигателя с мощност от 148 к.с. до 241 к.с. Един от тях ще е хибриден. Ще се предлагат и три дизела – два 2-литрови и един 3-литров. Един от тях ще е с хибридна версия.

Отделно ще има и S4, който ще е с 3-литров TDI с хибрид за обща мощност от 342 к.с. S4 ще идва с 8-степенен автоматик и задвижване на всички колела, спортно окачване, спортен диференциал и др. Доставките на всички версии на обновения А4 започват още тази година.
Сподели.

Относно автора

Занимавам се активно като автор и репортер изцяло в сферата на технологиите от лятото на 2005 г. насам. Работил съм за няколко популярни специализирани издания, например сп. Digital, както и като репортер за в. Капитал и dnevnik.bg.