"Aston Martin" вече ще прави и поръчкови гаражи

Pinterest LinkedIn +

Компанията "Aston Martin" e известна с елегантния дизайн, който вече няма да е отличителна черта само на автомобилите ù. По време на "Седмицата на автомобилите" в Монтерей компанията представи новата услуга Automotive Galleries and Lairs. Иначе казано, поръчкови гаражи за богати собственици.

Всеки желаещ ще може да наеме специалния отдел за поръчкови проекти Q, който е част от "Aston Martin" и досега правеше поръчковите автомобили на компанията. Към него вече има нов екип, който ще разработва и уникални гаражи или други средства за съхранение и представяне на автомобили.

Всъщност клиентите ще могат да си поръчат и цели къщи от Q. Те ще бъдат разработени в партньорство с водещи архитектурни фирми, като автомобилната колекция на клиента ще получава приоритетно място в дизайна. Например своеобразен аквариум, който обгражда автомобил в центъра на голямо фоайе.

"Представете си дома си или луксозна вила, която е изградена около автомобила ви. Представете си най-доброто пространство за представяне на собствените ви автомобилни произведения на изкуството", коментира главният дизайнер на "Aston Martin" Марек Райхман.

Първият проект на компанията започва още сега. Той се казва "Aston Martin Residences" и ще представлява 66-етажен жилищен небостъргач в Маями с 391 апартамента, който трябва да бъде готов до две години.
Сподели.

Относно автора

Занимавам се активно като автор и репортер изцяло в сферата на технологиите от лятото на 2005 г. насам. Работил съм за няколко популярни специализирани издания, например сп. Digital, както и като репортер за в. Капитал и dnevnik.bg.