Assassin's Creed: Rogue (Assassin Hunter Gameplay Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Исторически екшън адвенчър Разработва: Ubisoft Sofia Издава: Ubisoft Платформи: PlayStation 3, Xbox 360 Година на издаване: 2014 След като е вербуван, но предаден от Братството, 21-годишният ирландец Шей Патрик Кормак отива в Ордена на тамплиерите (Templar Order), решен да премине на противниковата страна като Assassin Hunter, за да отмъсти на Асисините за тяхното предателство. Последствията от действията му имат отношение към събитията от Assassin's Creed Unity, а сред останалите персонажи с участие в Rogue са неколцина стари познайници на феновете на поредицата като Хейтам Кенуей, Акилъс Девънпорт и верният приятел на Едуард Кенуей от Black Flag – Adéwalé. Rogue се разработва от студиото на Ubisoft в София паралелно с Unity, така че двете игри да излязат едновременно. Действието в играта се развива в началото на втората половина на XVIII век в Северна Америка.

Жанр: Исторически екшън адвенчър Разработва: Ubisoft Sofia Издава: Ubisoft Платформи: PlayStation 3, Xbox 360 Година на издаване: 2014

След като е вербуван, но предаден от Братството, 21-годишният ирландец Шей Патрик Кормак отива в Ордена на тамплиерите (Templar Order), решен да премине на противниковата страна като Assassin Hunter, за да отмъсти на Асисините за тяхното предателство.

Последствията от действията му имат отношение към събитията от Assassin's Creed Unity, а сред останалите персонажи с участие в Rogue са неколцина стари познайници на феновете на поредицата като Хейтам Кенуей, Акилъс Девънпорт и верният приятел на Едуард Кенуей от Black Flag – Adéwalé.

Rogue се разработва от студиото на Ubisoft в София паралелно с Unity, така че двете игри да излязат едновременно. Действието в играта се развива в началото на втората половина на XVIII век в Северна Америка.


Сподели.