Мишел Ансел стартира ново студио, но остава в Ubisoft

Pinterest LinkedIn +

Създателят на Rayman и Beyond Good & Evil Мишел Ансел откри свое собствено студио, наречено Wild Sheep, в което вече работят 13 души. То е базирано в Монпелие и вече кове първата си продукция – оригинална игра, която ще бъде обявена скоро.

"Имаме привилегията да разполагаме с някои от най-големите таланти в индустрията, в това число Мишел Ансел, които работят с нас в нашето студио. Въпреки че посвещава част от времето си на своя нов проект, Мишел оглавява екипите, работещи по определени продукции на Ubisoft Montpellier, в това число по крайно амбициозна нова игра, която е много близка до сърцето му и до това на хората от екипа", обяснява Ксавие Поа – организационен директор на студиата на Ubisoft в Анеси, Париж и Монпелие.

От всичко казано не е трудно да се предположи, че играта, която Ансел разработва с Ubisoft Montpellier, би могла да е дълго чаканото продължение на Beyond Good & Evil – догадка, потвърдена от Ubisoft в отговор на упоритостта на Eurogamer да се сдобият с повече и по-подробна информация за споменатата "крайно амбициозна нова продукция".

Единственото, което охлажда ентусиазма от тази новина, е фактът, че за Beyond Good & Evil 2 се говори от 6 години, но все още няма нищо конкретно.

Сподели.