Ubisoft разясни концепцията зад атрактивната външност на Pagan Min от Far Cry 4

Pinterest LinkedIn +

С екстравагантната си прическа и розовия си костюм Pagan Min привлича погледите, провокира интереса дори на незапознатите с поредицата и до известна степен не се вписва в представата за типичния злодей от видеоигрите, което идва да докаже само едно – и този път Ubisoft с лекота намират неконвенционални и ярки изразни средства, чрез които постигат максимално въздействие не само над хардкор играчите, но и сред тези, които са по-скоро наблюдатели, отколкото преки участници в еволюцията на гейм индустрията.

"Pagan Min носи този костюм в знак на уважение към майка му. Така че когато решите да си направите майтап с костюма му, вие се гаврите с майка му. А аз не бих ви посъветвал да си правите шеги с майката на Pagan Min", коментира външността на киратския диктатор, изобразен на обложката на играта, изпълнителният продуцент на Far Cry 4 Дан Хей.

"Искахме да му вдъхнем известен чар и да му придадем изискан вид", споделя още Хей, подчертавайки, че Мин си е присвоил властта над Кират преди 20 години и днес неговият лик е може да бъде видян на паричните средства в региона: "Той може да прави каквото си иска. Никой никога не му казва "не"!"

Far Cry 4 ще излезе за PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 и PC на 21 ноември 2014 година.


Сподели.