Assassin’s Creed Rogue (Announcement Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Екшън адвенчър Разработва: Ubisoft Sofia Издава: Ubisoft Платформи: Xbox 360, PS3 Година на издаване: 2014 Бившият наемен убиец Шей Патрик Кормак е главен герой във втората игра от касовата поредица Assassin’s Creed, разработвана от студиото в София след Liberation (като основен разработчик). Действието в нея се развива в средата на XVIII век по време на Седемгодишната война, която се води както на сушата - на различни локации в Северна Америка, така и в открито море - на борда на кораба Morrigan, плаващ из северните части на Атлантическия океан. Вече тамплиер, Кормак трябва да се обърне срещу някогашните си братя и да ги елиминира. "Assassin's Creed Rogue завършва северноамериканската сага, започната с Assassin's Creed III и продължена в Assassin's Creed IV: Black Flag и дава възможност на притежателите на конзоли от предходното поколение ексклузивната възможност да изпитат преживявания и опции, добавени по настояване на феновете на Assassin's Creed, като тази главният гер

Жанр: Екшън адвенчър Разработва: Ubisoft Sofia Издава: Ubisoft Платформи: Xbox 360, PS3 Година на издаване: 2014

Бившият наемен убиец Шей Патрик Кормак е главен герой във втората игра от касовата поредица Assassin’s Creed, разработвана от студиото в София след Liberation (като основен разработчик). Действието в нея се развива в средата на XVIII век по време на Седемгодишната война, която се води както на сушата - на различни локации в Северна Америка, така и в открито море - на борда на кораба Morrigan, плаващ из северните части на Атлантическия океан. Вече тамплиер, Кормак трябва да се обърне срещу някогашните си братя и да ги елиминира.

"Assassin's Creed Rogue завършва северноамериканската сага, започната с Assassin's Creed III и продължена в Assassin's Creed IV: Black Flag и дава възможност на притежателите на конзоли от предходното поколение ексклузивната възможност да изпитат преживявания и опции, добавени по настояване на феновете на Assassin's Creed, като тази главният герой в играта да е Тамплиер. Rogue ще запълни празнините в историята, останали между AC III и AC Black Flag и ще осъществи връзката между тази история и сагата на Кенуей", обяснява режисьорът на Rogue - Martin Capel.


Сподели.