Аштън Къчър ще е младият Стив Джобс в биографичния филм за създателя на Apple

Pinterest LinkedIn +

Наскоро ви съобщихме, че Аштън Къчър ще влезе в ролята на Стив Джобс, в предстоящ биографичен филм за живота на основателя на Apple. Сега, продуцентът на филма – Марк Хълм, разкрива малко повече детайли за лентата, като става ясно, че филмът ще се фокусира върху ранните години от основаването на Apple.

"След като нашият филм ще обхваща ранните години на Apple, когато Джобс е бил в 20-те си, решихме, че имаме нужда от млад актьор, който има не само младостта на Джобс по това време, но и психологичната му комплексност.

Заради това и заради физическата им прилика, Аштън е идеален избор за нас. Когато прочете сценария, веднага беше привлечен от проекта.Той е фен на Джобс и на Apple, а е и на ти с технологиите, така че е наясно с влиянието на Стив Джобс и потенциала на продукцията. Много е развулнуван за тази роля" – коментира Хълм.

Продуцентът разкрива още, че филмът е в развитие още след пенсионирането на Джобс от Apple, като значително изпреварва биографичната лента, подготвяна от Sony.

Режисьор на лентата с Аштън Къчър е Джошуа Майкъл Стърн ("Вотът"), а сценарият е написан от Мат Уайтли. Филмът, с работно заглавие "Jobs: Get Inspired", се планира да излезе в края на 2012 г., като вече се уговаря дистрибуцията му.

Сподели.