Официално: Two and a Half Men ще има десети сезон

Pinterest LinkedIn +

Американският ситком Two and a Half Men ще се завърне на малкия екран през есента на 2012 г. за десети път, обявиха Warner Brothers.

През последните месеци компанията води продължителни преговори със звездите от шоуто – Аштън Къчър, Джон Краер и Ангъс Джоунс, в резултат на които не само е бил подновен договорът със CBS, но и са договорени нови, чувствително по-високи хонорари за тримата актьори, най-големият от които е този на Къчър.

Миналата година той замени звездата от първите осем сезона на Two and a Half Men - Чарли Шийн, подписвайки контракт само за един сезон. Според Hollywood Reporter, за всеки от 24-те епизода от сезон 9 бившият съпруг на Деми Мур е получил сумата от $700 000, като се предполага, че хонорарът му за сезон 10 ще надхвърля $1 млн. Колегите му са получавали и ще продължат да взимат по-малки хонорари от неговия.

Въпреки тенденцията на спад в броя на зрителите на шоуто, отчетената средна аудитория на епизод от сезон 9 е от порядъка на 15 млн., или с 13% по-голяма от досегашната. Най-голяма заслуга за този успех има пилотният епизод с участието на Къчър, излъчен в края на септември 2011 г., който бе гледан от близо 29 млн. души.

Очаква се това лято Аштън Къчър да бъде ангажиран с продукцията на биографичен филм за Стив Джобс. Освен Two and a Half Men, в ефира на CBC тази есен ще са завърнат и другите два ситкома на Чък Лори (Dharma and Greg) - The Big Bang Theory и Mike & Molly.

Сподели.