Аштън Къчър и Деми Мур пред развод

Pinterest LinkedIn +

Красавецът на Холивуд Аштън Къчър (Ashton Kutcher) има всички шансове да се превърне в новата звезда на хитовия сериал на CBS "Двама мъже и половина" (Two and a Half Men), поне ако съдим по рейтинга на първите епизоди от деветия сезон на ситкома. Но докато засенчва Чарли Шийн (Charlie Sheen), май ще му се наложи да загуби една твърде сериозна битка в личен план – тази да задържи съпругата си Деми Мур (Demi Moore).

Ако се съди по последните няколко изявления на актрисата в профила й в социалната мрежа Twitter, то бракът им е пред своя край. В последните седмици, двойката размени доста странни реплики там, като очевидно става дума за евентуална изневяра от страна на Кътчър.

Той коментира, че "Когато двама души не знаят нищо един за друг, сами се злепоставят", докато Деми Мур реагира с думите "Ясен си ми". 

Логично, все още няма нищо официално, но се говори, че актьорът е изневерявал на половинката си в последните три месеца с 23-годишната блондинка Сара Лийл. Дали това е така, можем само да гадаем, но шансовете шестата година от брака на Аштън Къчър и Деми Мур да се окаже фатална, действително са твърде големи.

Сподели.